VISIO


Leo Gardens siirtyi uuden omistajan hallintaan reilu vuosi sitten. Uudella omistajalla on suuri tahtotila kehittää Leo Gardenista lähialueen paras asuntoalue ja naapurusto asua sekä lomailla.


Leo Gardensin klubitalo, uima-allasalue ja pääportti on nyt valmiina. Kahdeksan omakotitalon lisäksi ensimmäinen neljän asunnon rivitalo on viimeistä silausta vailla valmis.


Osoituksena Leo Gardensin jatkuvasta kehittämisestä vuoden 2014 uutuutena alueelle tulee uusi paritalomalli. Alueelle onkin haluttu kehittää kattava kirjo erityyppisiä asumisratkaisuja, mistä jokaiselle löytyy sopiva malli tarpeista riippuen.


Leo Gardens pitää sisällään kaikenkaikkiaan 26 isoa tonttia asuinrakentamista varten. Osa tonteista on varattu vain omakotitaloja varten ja osa pari- ja rivitaloja varten. Tonttien koot ovat n. 600 - 1000 m2.


Leo Gardens onkin oivallinen valinta niille, jotka nauttivat väljästä tilasta ja kauniista puutarhoista.


Leo Gardensin vapaa-ajan vieton keskipisteen on hyvin varusteltu klubitalo upean uima-allasalueen ohella. Allasalue onkin täydellinen paikka viettää aurinkoisia päiviä Thaimaan auringon alla.


Klubitalon varustelusta mainittakoon sauna, biljardipöytä, karaokelaitteisto sekä langaton internet yhteys. Klubitalo onkin paikka minne alueen asukkaat kokoontuvat viettämään yhteistä aikaa.


Lähialue ja Hua Hin kehittyy voimakkaasti. Pyöräily- ja kävelyetäisyyden päästä on helppo löytää hierontapalveluita tai nauttia halpaa ja maittavaa ruokaa lukuisissa paikallisissa ravintoloissa.

Parin kilometrin päästä löytyy uusi upea ostoskeskus The Venezia Hua Hin. Ostoskeskuksesta löytyy lukuisia apteekkeja, ravintoloita, kauppoja sekä loistava ruokakauppa Villa Market. Ostoskeskuksesta löytyy myös perheen pienimmille mm. lukuisia leikkipaikkoja ja pieni eläintarha.


Hua Hinin ja Cha Amin ale on tunnettu muun muaassa monista kauniista golfkentistään. Suosikkimme Palm Hills Golf on vain viiden minuutin ajomatkan päästä Leo Gardenista.


Täyden valikoiman ostosmahdollisuudet, useat vesipuistot, pitkät hiekkarannat, sekä lukuisat ravintolat odottavat sinua ja perhettäsi lyhyen ajomatkan päässä joko Hua Hissa tai Cha Amissa. Kaiken tämän keskellä ei aika varmasti käy pitkäksi ja lomailu Thaimaassa on ikimuistoista.