HORIZON 142 m2


Iso, kaunis ja erityisesti Leo Gardensille tehty talomalli on jo ehtinyt valloittaa ensimmäisten onnellisten asukkaiden sydämet.

Tämä 142 neliömetrin, kolmen makuuhuoneen ja kahden ison terassin asunto on vastaus perheille, jotka etsivät enemmän huoneistotilaa ja vaativat hiukan luksusta elämäänsä hinnaltaan järkevässä paketissa.


Ominaisuudet:

  •    Olohuone
  •    Keittiö
  •    3 makuuhuonetta
  •    2 kylpyhuonetta
  •    2 isoa terassia
  •    VarastoRakennus on yksikerroksinen, teräs-betonirunkoinen ja sen sisä- ja ulkoseinät on tehty kiviharkoista. Talon alapohja on täysin ilmastoitu.

Asunnon kokonaispinta-ala on 142m2, josta terassialue on 30m2 ja varastohuone 8m2.

Tiilikatto lämpöä heijastavan eristeen kanssa, sekä 2.8 metriä korkeat seinät tarjoavat mukavan viileinä pysyvät sisätilat. Talopaketin mukana tulevat kolme ilmastointilaitetta varmistavat haluamasi lämpötilan kaikissa olosuhteissa.

Kaikki lattiat toimitetaan kattavasta keraamisesta lattialaattavalikoimasta.

Ikkunoissa on vakiovarusteena alumiinikehykset. Lisäksi ikkunat on mahdollista varustaa turvaraudoituksella ja tummennuksilla.

Kylpyhuoneissa on vedenlämmitin, allaskaappi, peili, sekä pyyhe- ja paperipidikkeet.

Kaikki kolme keittiömallia ovat hyvin varusteltuja, joissa astiakaapit, sähköliesi, uuni, liesituuletin ja vedenlämmitin kuuluvat vakiovarusteisiin. Muut keittiökoneet eivät kuulu pakettiin. Ylä- ja alakaappien välitila on tehty keraamisista laatoista.

Keittiö ja olohuone toimitetaan perusvalaistuksella, halogeenispottivaloilla, sekä himmennyskatkaisimilla.
Muissa huoneissa on perusvalaistus. Voit rakentaa unelmakeittiösi laajasta valikoimastamme [lataa keittiökuvasto].Taloa ympäröi 800mm leveä pesubetoni. Lisäksi pihaan kuuluu pesubetonista tehty ajotie Leo Gardenin sisäkadulle.

Tontti on ympäröity pensasaidalla.